Adventskalender Smink: Allt du behöver veta inför julen 2024

När julen närmar sig är det dags att förbereda sig för en fantastisk nedräkning, och vad kan vara bättre än en adventskalender fylld med sminkprodukter? En sminkadventskalender är en perfekt present för alla skönhetsentusiaster eller för dig själv som vill upptäcka nya produkter och glädjas åt överraskningar varje dag fram till julafton. År 2022 bjuder på många olika varianter av smink-adventskalendrar, från välkända skönhetsmärken till nyare och mer nischade alternativ.

Förutom sminkprodukter kan många kalendrar även erbjuda en blandning av hudvård, skönhetsredskap och andra skönhetsrelaterade produkter. Oavsett vilken typ av skönhet du föredrar, finns det en advenskalender för att matcha din smak och intressen. Både nya och etablerade märken erbjuder kalendrar som kan inspirera och förbättra din skönhetsrutin från och med första december.

Lumene Julkalender 2024

Vår exklusiva Nordic Beauty-adventskalender från Lumene innehåller 24 oumbärliga produkter, med en ny låda för varje dag och en fantastisk överraskning som inkluderar någon av våra 18 hudvårds- eller 6 makeup-favoriter. Den är perfekt att ge bort som en gåva till en vän eller som en glädje till dig själv. Njut av en månads värde av skönhetsprodukter i december.

Maybelline Adventskalender 2024

Nedräkningen mot nyårsaftonen är igång! Maybellines första adventskalender med 31 luckor gör december ännu mer festlig fram till nyårsafton. Kalendern innehåller inspirerande produkter som är perfekta att prova på och enkla att använda. Den söta kalendern är praktiskt utformad så att boxarna enkelt kan dras ut, vilket ger dig möjlighet att upptäcka nya favoritprodukter under tiden fram till nyårsafton.

Babor Julkalender 2024

En 24-dagars intensivkur inför festtider ger huden värdefulla ämnen som bygger upp, skyddar och stramar åt. Efter en initial återfuktning får huden riktade behandlingar för vitalisering och regenerering. Resultatet efter 24 dagar är ungdomlig och vital hud. Med DOCTOR BABOR Hyaluronic Acid, Hydra Plus, Algae Vitalizer, Perfect Glow, C-vitamin, Beta-glukan, Active Night, Multi Vitamin, 3D Firming och Lift Express.

Clinique Adventskalender

Denna adventskalender är din perfekta följeslagare under adventstiden! Försköna julen med 24 bästsäljare till ett värde av 358 €! Kalendern innehåller en mångfald av Cliniques produkter, inklusive rengöringsprodukter, sminkborstar, ögon- och läppprodukter, hudvård och mycket mer. Det är den ultimata julklappen till dig själv eller någon speciell.

Viktiga punkter

  • Sminkadventskalendrar erbjuder en spännande nedräkning till jul med nya produkter varje dag
  • Utbudet av kalendrar varierar mellan välkända skönhetsmärken och nyare, nischade alternativ
  • Kalendrarna kan även inkludera hudvård, skönhetsredskap och andra skönhetsprodukter för en komplett upplevelse

Slutsats

Adventstiden är här och det är dags att börja titta på årets mest önskade julkalendrar och adventskalendrar. I den här artikeln har vi sammanställt ett urval av de bästa adventskalendrarna inom smink och skönhet.

Det finns något för alla, oavsett om du är ute efter en kalender med mumsiga hudvårdsprodukter eller favoriter inom makeup. Lyko, Kicks, The Body Shop och Sephora är några utav de butiker som erbjuder dessa typer av kalendrar.

vanliga i adventskalendrar

Ett exempel på en populär kalender är Rituals julkalender, som innehåller lyxiga skönhetsprodukter såsom parfym och hudvård. För den som älskar nagellack kan Essie vara det rätta valet, medan varumärken som Clinique, Molton Brown, och YSL erbjuder både makeup och hudvårdsprodukter i sina kalendrar.

För män finns det också intressanta alternativ att utforska. Bland annat erbjuder Biotherm hudvårdsprodukter och parfymer speciellt anpassade för män. Om du letar efter en kalender med fokus på hårvård kan Maria Åkerberg eller L’Oréal Paris vara ett passande val.

Nyfiken på fler alternativ? Håll utkik efter erbjudanden och nyheter från dina favoritbutiker på Facebook och Instagram. Gå gärna in på deras hemsidor och prenumerera på nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad om nya lanseringar och erbjudanden inför december månad.

Oavsett vilken adventskalender du väljer, kommer den att skänka glädje och förväntan varje dag fram till julafton. Tänk på att det är en fin present att ge bort – eller behålla för sig själv som en stunds vardagslyx. Helt klart en härlig tradition att fortsätta år efter år.

Vanliga frågor

Vilka sminkmärken är vanliga i adventskalendrar?

Det finns många sminkmärken som kan förekomma i adventskalendrar. Bland de mer populära märkena hittar man NYX Professional Makeup, Kicks, Lumene och The Body Shop.

Vad är prisintervallet för en sminkadventskalender?

Prisintervallet för sminkadventskalendrar varierar beroende på märke och innehåll, men generellt kan man förvänta sig att betala från cirka 300 kronor till över 1000 kronor. Det finns dock även alternativ för de med en mindre budget och de som önskar lyxigare kalendrar.

Var kan man hitta rea på sminkadventskalendrar?

Rea på sminkadventskalendrar kan hittas på olika återförsäljares hemsidor, som Lyko, Kicks och Hudoteket. Det kan också vara värt att kolla på återförsäljares sociala medier för exklusiva erbjudanden och rabatter.

hitta rea på sminkadventskalendrar

Finns det sminkadventskalendrar för barn?

Det finns sminkadventskalendrar som kan passa för barn, men det är viktigt att säkerställa att produkterna är säkra och lämpliga för barns hud. Tänk på att välja smink som är mildare och allergivänliga alternativ.

Vilka sminkadventskalendrar rekommenderas från Lyko?

Lyko rekommenderar flera adventskalendrar för 2022, bland annat deras egen Lyko adventskalender, 24 Nordic Beauty Wonders från Lumene, och adventskalendrar från The Body Shop.

Hur skapar man en egen sminkadventskalender?

För att skapa en egen sminkadventskalender kan man samla ihop 24 olika sminkprodukter och förpacka dem, till exempel i små påsar eller askar, och numrera dem från 1 till 24. Se till att blanda produkterna, så att det blir en överraskning varje dag. Det kan också vara kul att inkludera några personliga favoriter eller att skräddarsy innehållet efter mottagarens sminkpreferenser.

  1. https://damernasvarld.expressen.se/skonhet/adventskalendrar-med-smink-skonhet-julklapp-for-vuxen/
  2. https://www.femina.se/skonhet/adventskalender-budget-skonhet/8777390
  3. https://www.aftonbladet.se/tester/a/wAg3Bn/bast-i-test-av-arets-nya-skonhetskalendrar-2022