Oreo Adventskalender 2024: En sötsak att räkna ner till jul med

Oreo adventskalendern har blivit en favorit bland chokladälskare under julen. Med 24 små fönster som döljer Oreo-kakor och chokladbitar, är det en perfekt julklapp för både vuxna och barn. Oreo adventskalendern finns tillgänglig i olika butiker och online, och det är enkelt att hitta den bästa priset och var man kan köpa den.

Innehållet i Oreo adventskalendern är en kombination av Oreo-kakor och chokladbitar, vilket gör det till en perfekt kombination av två favoriter. Designen och förpackningen är också väl genomtänkt för att skapa en festlig stämning under hela december månad. Priset varierar från butik till butik, men det är en överkomlig julklapp för de flesta budgetar.

Oreo Julkalender

Marabou Oreo Julkalender är den ultimata kompanjonen för en förtrollande julmånad. Denna exklusiva adventskalender kombinerar den omtyckta smaken av Marabou-choklad med den krispiga, krämiga Oreo-kexkonsistensen. Varje lucka öppnar upp för en oemotståndlig smakresa som förgyller dina dagar fram till julafton. Oavsett om det är en present till dig själv eller någon du håller kär, kommer Marabou Oreo Julkalender att sätta en extra söt touch på din jul.

Key Takeaways

  • Oreo adventskalendern är en populär julklapp för chokladälskare.
  • Kalendern innehåller en kombination av Oreo-kakor och chokladbitar.
  • Den finns tillgänglig i olika butiker och online till överkomliga priser.

Oreo Adventskalender 2024

Oreo adventskalender 2022 är en populär julklapp som innehåller 24 överraskningar. Varje dag fram till julafton kan du öppna en lucka och hitta en liten Oreo-kaka eller annan godisöverraskning. Denna adventskalender är perfekt för alla Oreo-älskare som vill ha en rolig och spännande jul.

Adventskalendern finns tillgänglig hos flera olika butiker online till olika priser, så det kan vara en god idé att jämföra priserna innan du köper. Du kan också hitta andra chokladkalendrar eller godiskalendrar om du vill ha en annan typ av adventskalender.

En Oreo adventskalender 2022 är ett utmärkt sätt att sprida julglädje och överraskningar till både vuxna och barn. Det är en perfekt julklapp till någon som älskar Oreo-kakor eller godis. Så skaffa din adventskalender idag och börja räkna ner till jul!

Innehåll i Oreo Adventskalender

Oreo adventskalender innehåller 24 luckor, varje lucka innehåller en överraskning av Oreokex och mjölkchokladbitar. Denna kalender är perfekt för alla som älskar Oreo-kex och mjölkchoklad. Här är en överblick över innehållet i Oreo adventskalender.

Oreokex och Mjölkchokladbitar

Kalendern innehåller 12 Oreo-kex och 12 Oreofyllda mjölkchokladbitar. Oreo-kexen är krispiga kakor med en krämig fyllning av vanilj. Oreofyllda mjölkchokladbitar är små chokladbitar med en fyllning av Oreo-kex och mjölkchoklad.

Ingredienser i Oreokex

Här är en lista över ingredienserna i Oreokexen:

  • Vetemjöl
  • Socker
  • Palmolja
  • Kakaopulver med låg fetthalt
  • Vasslepulver
  • Skummjölkspulver
  • Kakaomassa
  • Rapsolja
  • Smörfett
  • Glukos-fruktossirap
  • Emulgeringsmedel (sojalecitiner, E476)
  • Bakpulver (E501, E503, E500)
  • Salt
  • Aromer

Oreokexen innehåller mjölk, soja och vete. De kan också innehålla spår av ägg, nötter och jordnötter.

Ingredienser i Oreofyllda mjölkchokladbitar

Här är en lista över ingredienserna i Oreofyllda mjölkchokladbitar:

  • Socker
  • Vetestärkelse
  • Palmolja
  • Kakaosmör
  • Skummjölkspulver
  • Kakaomassa
  • Vasslepulver
  • Smörfett
  • Oreokex (4%)
  • Glukos-fruktossirap
  • Emulgeringsmedel (sojalecitiner)
  • Bakpulver (E500, E503)
  • Salt
  • Aromer

Oreofyllda mjölkchokladbitar innehåller mjölk, soja och vete. De kan också innehålla spår av ägg, nötter och jordnötter.

Sammanfattningsvis är Oreo adventskalender en fantastisk present för alla Oreo-kex och mjölkchokladälskare. Kalendern innehåller 24 överraskningar av Oreokex och Oreofyllda mjölkchokladbitar, som är tillverkade av högkvalitativa ingredienser.

Design och Förpackning

När det gäller Oreo adventskalendern, är designen och förpackningen en viktig del av upplevelsen. Förpackningen är den första kontakten med kunden, och därför är det viktigt att den är attraktiv och tilltalande.

Oreo adventskalendern har en snygg och modern design som gör den till en perfekt present för alla chokladälskare. Förpackningen är rektangulär och har en fin vintagestil som ger den en unik touch.

En annan fördel med Oreo adventskalendern är att du kan få plåten tryckt med ett fint foto och namnet på mottagaren. Detta gör den till en personlig och unik present som verkligen kommer att uppskattas.

Hos Avisera kan du också designa och beställa egna påsar och förpackningar. Detta gör det möjligt att skapa en unik och personlig adventskalender som verkligen sticker ut.

Sammanfattningsvis är designen och förpackningen av Oreo adventskalendern både tilltalande och personlig. Det är en perfekt present för alla som älskar choklad och vill ha en unik och personlig upplevelse.

Pris och Var Man Kan Köpa

Om du är sugen på att införskaffa en Oreo adventskalender inför julen 2023, finns det flera butiker som säljer den. Nedan följer en lista över några av de butiker som säljer Oreo adventskalender, samt aktuella priser.

ButikPris
Partykungen129 kr
Bluebox149 kr
Coopers Candy149 kr
Klippkungen149 kr

Det är alltså möjligt att hitta Oreo adventskalender för så lite som 129 kr, men det kan också kosta upp till 149 kr beroende på var du köper den. Det kan därför vara en god idé att jämföra priser mellan olika butiker innan du köper en adventskalender.

En Oreo adventskalender kan vara en perfekt julklapp för någon som gillar Oreos eller sötsaker i allmänhet. Du kan också välja att ge bort adventskalendern som en present till dig själv för att sprida lite extra julstämning hemma.

Sammanfattningsvis så finns det flera butiker som säljer Oreo adventskalender till olika priser. Om du är intresserad av att köpa en sådan kalender inför julen 2023 kan det vara en god idé att jämföra priser mellan olika butiker för att hitta den bästa dealen.

Pris och Var Man Kan Köpa

Överraskningar och Extra Gåvor

Marabou Oreo Adventskalender är inte bara en chokladkalender med 24 fyllda luckor, utan det finns också extra överraskningar och gåvor som gör upplevelsen ännu mer spännande. Varje dag kan du öppna en lucka och hitta en oreokaka eller en oreofylld mjölkchokladbit med hasselnöt. Men det finns också andra överraskningar som gör kalendern ännu mer speciell.

En av dessa överraskningar är Marabous unika Oreo-set som finns i kalendern. Detta set innehåller en Oreo-kaka och en liten påse med Oreo-kaksmulor som du kan strö över chokladbitarna för en extra crunchig smakupplevelse. Detta set ger dig möjlighet att skapa din egen unika kombination av choklad och kaka.

På julafton finns det också en extra stor överraskning i kalendern. Bakom den sista luckan döljer sig en extra stor oreofylld mjölkchokladbit med hasselnöt. Detta är en perfekt avslutning på en härlig månad med choklad och kakor.

Sammanfattningsvis kan vi säga att Marabou Oreo Adventskalender inte bara är en vanlig chokladkalender, utan den innehåller också extra överraskningar och gåvor som gör upplevelsen ännu mer speciell. Med unika Oreo-set och en extra stor oreofylld mjölkchokladbit på julafton är detta den perfekta kalendern för alla choklad- och kakälskare.

Recensioner och Sociala Medier

Oreo adventskalendern har blivit en populär produkt under julen och har fått mycket uppmärksamhet från både recensenter och sociala medier. Många har delat sina åsikter och erfarenheter av kalendern på olika plattformar, vilket ger en bra inblick i vad konsumenterna tycker om produkten.

På sociala medier har Oreo adventskalendern varit en populär produkt att dela med sig av. Många har visat upp kalendern på sina Instagram-konton och gett sina följare en glimt av vad som gömmer sig bakom varje lucka. Andra har delat sina egna recensioner av kalendern på Twitter och Facebook, vilket ger en bra inblick i vad konsumenterna tycker om produkten.

Recensioner av Oreo adventskalendern har varit blandade. Vissa har varit mycket positiva och berömt kalendern för dess goda smak och roliga överraskningar bakom varje lucka. Andra har varit mer kritiska och påpekat att kalendern är ganska dyr för vad den innehåller. Det är viktigt att notera att smaken är subjektiv och att det är upp till varje person att avgöra om de tycker att kalendern är värd priset.

Sammanfattningsvis har Oreo adventskalendern fått mycket uppmärksamhet från både recensenter och sociala medier. Många har delat sina åsikter och erfarenheter av kalendern, vilket ger en bra inblick i vad konsumenterna tycker om produkten. Det är viktigt att tänka på att smaken är subjektiv och att det är upp till varje person att avgöra om de tycker att kalendern är värd priset.

Alternativ till Oreo Adventskalender

För de som inte är så förtjusta i Oreos finns det flera andra alternativ till adventskalendrar att välja mellan. Nedan följer några förslag på godiskalendrar, samt några alternativ för den som vill ha något annat än godis.

Marabou Adventskalender

Marabou Oreo Calendar är inte det enda alternativet från Marabou. De har också en klassisk godiskalender med en mix av deras populära choklad. Bakom luckorna gömmer sig bland annat Marabou mjölkchoklad, Daim, och Non Stop. En perfekt kalender för den som älskar Marabou-choklad!

Godiskalendrar

För den som vill ha en kalender fullproppad med godis finns det flera alternativ att välja mellan. Nedan följer några förslag på populära godiskalendrar:

  • Candy People adventskalender
  • Haribo adventskalender
  • Cloetta Paron Adventskalender

Vin- och whiskykalendrar

För den som vill ha något annat än godis finns det också adventskalendrar med vin och whisky. Nedan följer några förslag på populära alternativ:

  • Vinotekets Vinkalender
  • Master of Malts Whiskykalender
  • Rechtes Gin Adventskalender

Oavsett vad man är sugen på att ha bakom luckorna finns det alltså flera alternativ att välja mellan.

Alternativ till Oreo Adventskalender

Vanliga frågor

Var kan man köpa en Oreo adventskalender?

Oreo adventskalendrar finns tillgängliga i många butiker både online och offline. Butiker som säljer adventskalendrar brukar ha dem tillgängliga under höst- och vintermånaderna. Det är också möjligt att köpa Oreo adventskalendrar från utländska butiker online.

Vad är priset på en Oreo adventskalender?

Priset på en Oreo adventskalender kan variera beroende på var den köps ifrån och vilken typ av kalender det är. Generellt sett kostar en Oreo adventskalender mellan 100 och 200 kronor.

Finns det några begränsningar på hur många Oreo adventskalendrar man kan köpa?

Det finns inga officiella begränsningar på hur många Oreo adventskalendrar man kan köpa. Det är upp till varje butik att bestämma hur många kalendrar en kund får köpa.

Vad är skillnaden mellan Oreo adventskalendern och Marabou julkalender?

Skillnaden mellan Oreo adventskalendern och Marabou julkalender är att Oreo adventskalendern innehåller Oreo-kakor och choklad medan Marabou julkalender innehåller Marabou-choklad. Båda kalendrarna är dock fyllda med 24 överraskningar för att räkna ner till julafton.

Finns det några specialutgåvor av Oreo adventskalendern?

Det finns inga officiella specialutgåvor av Oreo adventskalendern för närvarande. Men vissa butiker kan ha egna varianter av kalendern.

Är Oreo adventskalendern lämplig för personer med allergier?

Oreo adventskalendern innehåller mjölk, soja och vete. Personer med allergier mot någon av dessa ingredienser bör undvika att konsumera kalendern.

  1. https://nyheter24.se/shopping/prylar/roliga-prylar/972562-10-knasiga-julkalendrar-2021-som-du-inte-visste-fanns