Lumene Adventskalender 2024 – Upptäck vad som finns bakom varje lucka

Lumene Adventskalender är ett måste för alla skönhetsälskare. Varje år släpper Lumene en adventskalender med 24 produkter som är fyllda med skönhetsfavoriter från deras sortiment. Dessa produkter inkluderar allt från makeup till hudvård och är perfekta för att prova på nya produkter eller för att ge bort som en present till en vän eller familjemedlem.

Lumenes adventskalender innehåller populära produkter från deras sortiment, inklusive deras veganska produkter, parfym och andra skönhetsprodukter. Dessutom erbjuder Lumene fri frakt på sina adventskalendrar, vilket gör det enkelt att beställa och få dem levererade direkt till dörren. För de som är intresserade av att köpa andra produkter från Lumene, säljer de också kläder, skor och accessoarer på sin webbplats och i sina butiker.

Lumene Julkalender 2023

Lumene adventskalender är den ultimata följeslagaren under adventstiden! Fira julen med 24 av Cliniques bästsäljande produkter till ett värde av 358 €! Kalendern inkluderar en mängd olika produkter, från rengöring till sminkborstar, ögon- och läppprodukter, hudvård och mycket mer. Det är den perfekta gåvan till dig själv eller någon speciell som förtjänar en strålande jul.

Key Takeaways

  • Lumene Adventskalender innehåller 24 skönhetsfavoriter från deras sortiment.
  • Lumene erbjuder fri frakt på sina adventskalendrar och säljer också kläder, skor och accessoarer.
  • Lumene är aktivt på sociala medier och delar ofta erbjudanden och kampanjer för sina produkter.

Lumene Adventskalender

Lumene Adventskalender är den perfekta gåvan för alla som älskar hudvård och makeup. Denna lyxiga nordiska adventskalender innehåller 24 skönhetsfavoriter från Lumene, inklusive 17 hudvårdsprodukter och 7 makeupprodukter. Varje dag kan du öppna en lucka och hitta en härlig överraskning.

Nordic-C Produkter

Nordic-C produkterna i Lumene Adventskalender är utformade för att ge din hud en strålande lyster och en jämnare hudton. Dessa produkter innehåller C-vitamin, som är känt för sina antioxidativa egenskaper och för att hjälpa till att minska synligheten av fina linjer och rynkor. Produkterna inkluderar Nordic-C Glow Boost Essence, Nordic-C Pure Glow Cleansing Balm och Nordic-C Glow Reveal Moisturizer.

Nordic Hydra Produkter

Nordic Hydra produkterna i Lumene Adventskalender är utformade för att ge din hud fukt och näring. Dessa produkter innehåller nordiskt källvatten och hjälper till att återfukta och mjukgöra huden. Produkterna inkluderar Nordic Hydra Arctic Dew Quenching Aqua Serum, Nordic Hydra Oxygen Recovery 72h Hydra Gel Mask och Nordic Hydra [Lähde] Hydration Rescue 24h Replenishing Balm.

Nordic Bloom Produkter

Nordic Bloom produkterna i Lumene Adventskalender är utformade för att ge din hud en strålande lyster och en härlig doft. Dessa produkter innehåller nordiska blomextrakt och hjälper till att ge huden en frisk och ungdomlig look. Produkterna inkluderar Nordic Bloom [Sisu] Radiance Boosting Serum, Nordic Bloom [Lähde] Hydrating Gel Mask och Nordic Bloom [Harmonia] Nutri-Recharging Intense Moisturizer.

Lumene Adventskalender är den perfekta gåvan för alla som vill upptäcka nya hudvårds- och makeupprodukter från Lumene. Varje produkt är noggrant utvald för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen.

Lumenes Skönhetsfavoriter

Lumene är känt för sina högkvalitativa skönhetsprodukter som är inspirerade av den nordiska naturen. Deras skönhetskalender är en av de mest eftertraktade adventskalendrarna på marknaden och innehåller 24 skönhetsfavoriter från Lumene.

Bland de mest populära produkterna i kalendern finns Brightening Day Fluid Mineral SPF30, Clear Glow Cleansing Gel Scrub, Fresh Glow Brightening Gel Mask, Glow Boost Essence, Hydra Pure Arctic Miracle 3-in-1 Micellar Cleansing, Hydra Purity Dew Drops Hydrating Eye Gel och Hydra Oxygen Recovery 72H Hydra Gel Mask.

Brightening Day Fluid Mineral SPF30 ger huden en naturlig lyster och skyddar mot skadliga UV-strålar. Clear Glow Cleansing Gel Scrub är en mild och effektiv rengöring som avlägsnar smuts och orenheter samtidigt som den ger huden en strålande lyster.

Fresh Glow Brightening Gel Mask är en fuktgivande mask som ger huden en omedelbar lyster och Glow Boost Essence är en lätt och uppfriskande formula som hjälper till att förbättra hudens textur och lyster.

Hydra Pure Arctic Miracle 3-in-1 Micellar Cleansing är en mild och effektiv rengöring som avlägsnar smuts och orenheter samtidigt som den återfuktar huden. Hydra Purity Dew Drops Hydrating Eye Gel är en lätt och uppfriskande gel som hjälper till att reducera mörka ringar och påsar under ögonen.

Hydra Oxygen Recovery 72H Hydra Gel Mask är en intensivt återfuktande mask som ger huden en hälsosam och strålande lyster. Med Lumenes skönhetsfavoriter kan du ge din hud den omsorg den förtjänar och samtidigt njuta av lyxiga och naturliga produkter som är inspirerade av den nordiska naturen.

Lumene Makeup Produkter

Lumene är känt för sina högkvalitativa makeupprodukter som hjälper dig att skapa en naturlig och strålande look. Här är några av de bästsäljande Lumene makeupprodukterna som du kan hitta i deras adventskalender.

Bright Eyes Eyeshadow Primer

Bright Eyes Eyeshadow Primer är en av de mest populära produkterna från Lumene. Detta är en ögonskuggsprimer som hjälper till att förbättra ögonskuggans hållbarhet och intensitet. Detta är en lätt och mjuk formula som enkelt appliceras på ögonlocken.

Natural Glow Skin Tone Perfector

Natural Glow Skin Tone Perfector är en annan populär produkt från Lumene. Detta är en lätt formula som hjälper till att jämna ut hudtonen och ge en naturlig lyster. Produkten innehåller också SPF 20 vilket ger ett extra skydd mot solens skadliga strålar.

Coral Blush

Coral Blush är en blush som ger en naturlig och fräsch look. Den mjuka formulan gör det enkelt att applicera produkten och skapa en subtil eller mer intensiv look beroende på önskad effekt.

Brow Care Fixing Gel

Brow Care Fixing Gel är en produkt som hjälper till att fixera ögonbrynen på plats. Den transparenta formulan gör att den passar alla ögonbrynstoner och ger en naturlig look.

Old Rose

Old Rose är en läppenna som ger en mjuk och naturlig rosa nyans. Den mjuka formulan gör det enkelt att applicera produkten och skapa en subtil eller mer intensiv look beroende på önskad effekt.

Stay Volume Mascara

Stay Volume Mascara är en mascara som ger volym och längd till dina ögonfransar. Den unika borsten separerar ögonfransarna och ger en subtil eller mer dramatisk look beroende på önskad effekt.

Instant Illuminizer Rosy Dawn

Instant Illuminizer Rosy Dawn är en highlighter som ger en subtil glöd till ansiktet. Den mjuka formulan gör det enkelt att applicera produkten på kindbenen, näsbenet och andra områden som du vill framhäva.

Instant Glow UV Primer SPF30

Instant Glow UV Primer SPF30 är en primer som hjälper till att jämna ut hudtonen och ge en naturlig lyster samtidigt som den ger ett skydd mot solens skadliga strålar. Produkten innehåller också SPF 30 vilket ger ett extra skydd mot solens skadliga strålar.

Lumene Hudvård Produkter

Lumene erbjuder ett brett utbud av hudvårdsprodukter som är speciellt utformade för att ta hand om din hud på ett skonsamt och effektivt sätt. Deras produkter är baserade på naturliga ingredienser och är inspirerade av den nordiska naturen.

Nordic-C Glow Reveal Moisturizer är en populär produkt som hjälper till att ge huden en strålande och jämn hudton. Den innehåller C-vitamin och hyaluronsyra som hjälper till att återfukta och skydda huden samtidigt som den ger en härlig lyster.

Nordic-C Brightening Day Fluid Mineral SPF30 är en lätt och skonsam dagkräm som hjälper till att skydda huden mot solens skadliga strålar samtidigt som den ger en jämn hudton och en härlig lyster. Den innehåller mineraler som hjälper till att skydda huden samtidigt som den återfuktar och ger näring.

Nordic Hydra Purity Dew Drops Hydrating Eye Gel är en ögonkräm som hjälper till att återfukta och lugna den känsliga huden runt ögonen. Den innehåller nordiskt källvatten och hyaluronsyra som hjälper till att reducera svullnad och mörka ringar samtidigt som den ger en härlig lyster.

Nordic Hydra Oxygen Recovery 72H Hydra Gel Mask är en ansiktsmask som hjälper till att återfukta och lugna huden samtidigt som den ger en härlig lyster. Den innehåller nordiskt källvatten och hyaluronsyra som hjälper till att reducera svullnad och mörka ringar samtidigt som den ger näring och skydd.

Nordic Bloom Anti-Wrinkle & Firm Moisturizing Eye Cream är en ögonkräm som hjälper till att reducera synligheten av fina linjer och rynkor runt ögonen samtidigt som den ger en härlig lyster. Den innehåller nordiskt källvatten och hyaluronsyra som hjälper till att återfukta och skydda huden.

Arctic Hydra Care Moisture & Relief Rich Day Cream är en dagkräm som hjälper till att återfukta och skydda huden samtidigt som den ger näring och skydd. Den innehåller nordiskt källvatten och hyaluronsyra som hjälper till att reducera svullnad och mörka ringar samtidigt som den ger en härlig lyster.

Nordic Hydra Pure Arctic Miracle 3-in-1 Micellar Cleansing är en rengöringsprodukt som hjälper till att ta bort smuts och makeup samtidigt som den återfuktar och skyddar huden. Den innehåller nordiskt källvatten och hyaluronsyra som hjälper till att reducera svullnad och mörka ringar samtidigt som den ger näring och skydd.

Lumene Veganska Produkter

Lumene är ett finskt skönhetsmärke som är känt för sina veganska produkter. Alla Lumenes hudvårdsprodukter är veganska och innehåller upp till 99% naturliga ingredienser. Märket strävar efter att använda enbart rent finskt källvatten och att minimera användningen av syntetiska ingredienser.

Lumenes veganska produkter är fria från animaliska ingredienser och djurförsök. Märket är stolt över att inte använda några ingredienser som är testade på djur. Lumene arbetar också aktivt för att minska sin miljöpåverkan genom att använda återvunnen plast i sina förpackningar.

Lumenes veganska produkter är också kända för att vara skonsamma mot huden. De är särskilt utvecklade för att passa den nordiska huden och innehåller ofta nordiska ingredienser som hjortron, lingon och nordiskt källvatten. Lumene har ett brett sortiment av veganska produkter som inkluderar allt från rengöring och ansiktsvatten till serum och krämer.

För att hjälpa kunderna att hitta de bästa produkterna för sin hudtyp har Lumene utvecklat en hudvårdsrutin som är anpassad för olika hudtyper. Denna rutin innehåller steg för steg-instruktioner för hur man använder Lumenes veganska produkter för att uppnå den bästa möjliga hudvården.

I sammanfattning, Lumene är ett skönhetsmärke som är känt för sina veganska produkter som är fria från animaliska ingredienser och djurförsök. Märket strävar efter att använda enbart naturliga ingredienser och att minimera sin miljöpåverkan. Lumenes veganska produkter är utvecklade för att passa den nordiska huden och finns tillgängliga i ett brett sortiment av rengöring, ansiktsvatten, serum och krämer.

Lumene Veganska Produkter

Lumene Parfym

Lumene är känt för att tillverka högkvalitativa skönhetsprodukter, inklusive parfymer. Deras parfymer är inspirerade av den nordiska naturen och innehåller naturliga ingredienser som ger en frisk och ren doft.

Lumene har ett brett utbud av parfymer som passar alla tillfällen. De har en rad olika dofter, inklusive blommiga, fruktiga och träiga dofter. Deras parfymer är också tillgängliga i olika storlekar och prisklasser, vilket gör det möjligt för alla att hitta en doft som passar deras smak och budget.

För de som gillar blommiga dofter, rekommenderas Lumene Nordic Bloom EdT. Detta är en frisk och feminin doft som innehåller noter av nordisk blomma och björk. För de som föredrar fruktiga dofter, är Lumene Nordic Berry EdT ett bra val. Denna doft innehåller noter av nordiska bär som hjortron och lingon.

Lumene parfymer är också kända för att vara långvariga och hålla sig på huden under lång tid. De är också allergivänliga och passar för personer med känslig hud.

Sammanfattningsvis erbjuder Lumene parfymer av hög kvalitet som är inspirerade av den nordiska naturen. Deras dofter är tillgängliga i olika storlekar och prisklasser, vilket gör det möjligt för alla att hitta en doft som passar deras smak och budget.

Lumene Sociala Medier

Lumene är en välkänd skönhetsprodukt som har en stark närvaro på sociala medier. Företaget har en aktiv närvaro på flera plattformar, inklusive Facebook, Instagram, Twitter och YouTube. Lumene använder dessa plattformar för att kommunicera med sina kunder, dela information om sina produkter och tjänster och engagera sig i samtal om skönhet och hälsa.

Facebook

Lumene har en officiell Facebook-sida där de delar nyheter om sina produkter och erbjudanden. De använder också plattformen för att svara på kundfrågor och ge råd om skönhet. Företaget delar också användarnas inlägg som taggar Lumene på sin sida, vilket ger kunderna en möjlighet att synas på deras sida.

Instagram

Lumene har en stor följarskara på Instagram, där de delar bilder och videor av sina produkter och skönhetstips. De använder också plattformen för att samarbeta med influencers och kändisar för att marknadsföra sina produkter. Lumene använder också hashtags för att engagera sig i samtal om skönhet och hälsa på plattformen.

Twitter

Lumene använder Twitter för att dela nyheter om sina produkter och svara på kundfrågor. De delar också användarnas inlägg som taggar Lumene på sin sida. Företaget använder också plattformen för att engagera sig i samtal om skönhet och hälsa.

YouTube

Lumene har en officiell YouTube-kanal där de delar videor om sina produkter och skönhetstips. De använder också plattformen för att samarbeta med influencers och kändisar för att marknadsföra sina produkter. Lumene har också en serie avskalade och informativa videor där de går igenom sina produkter och hur man använder dem.

Lumene har en stark närvaro på sociala medier och använder dessa plattformar för att kommunicera med sina kunder och marknadsföra sina produkter. Företaget engagerar sig också i samtal om skönhet och hälsa på dessa plattformar och delar användarnas inlägg som taggar Lumene på sina sidor.

Lumene Fri Frakt

Lumene erbjuder fri frakt på standardleveranser över 399 kr. Detta innebär att du kan köpa din Lumene adventskalender och få den levererad till dig utan extra kostnad om du handlar för över 399 kr.

Det är viktigt att notera att rabattkoder inte gäller på adventskalendrar, så du kan inte använda en rabattkod för att få fri frakt på din adventskalender. Men om du handlar andra Lumene-produkter för över 399 kr, kan du dra nytta av fri frakt på din beställning.

Lumene är stolta över att erbjuda högkvalitativa skönhetsprodukter till överkomliga priser. Fri frakt på beställningar över 399 kr gör det enkelt och bekvämt att handla online och få dina favoritprodukter levererade direkt till din dörr.

Så om du vill köpa Lumene adventskalender eller andra Lumene-produkter, se till att handla för över 399 kr för att dra nytta av fri frakt.

Lumene Kläder, Skor och Accessoarer

Lumene är en välkänd skönhetsvarumärke som har expanderat till andra områden som kläder, skor och accessoarer. De erbjuder ett brett utbud av produkter som passar alla smaker och preferenser. Lumene är kända för sin nordiska stil och högkvalitativa material.

Kläder

Lumene erbjuder ett brett utbud av kläder som passar alla tillfällen. Deras kollektion inkluderar allt från vardagskläder till festkläder. Kläderna är tillverkade av högkvalitativa material och har en nordisk design. Om du letar efter en enkel men elegant outfit, är Lumene kläder ett utmärkt val.

Skor

Lumene erbjuder också ett brett utbud av skor som passar alla stilar och tillfällen. Deras skor är tillverkade av högkvalitativa material och har en nordisk design. Om du letar efter bekväma skor som också ser bra ut, är Lumene skor ett utmärkt val.

Accessoarer

Lumene erbjuder också ett brett utbud av accessoarer som passar alla smaker och preferenser. Deras kollektion inkluderar allt från smycken till väskor och plånböcker. Accessoarerna är tillverkade av högkvalitativa material och har en nordisk design. Om du vill komplettera din outfit med något extra, är Lumene accessoarer ett utmärkt val.

Lumene kläder, skor och accessoarer finns tillgängliga på olika återförsäljare, inklusive Gina Tricot och Vagabond. Det är enkelt att hitta produkterna online eller i butik. Lumene är ett pålitligt varumärke som erbjuder högkvalitativa produkter till rimliga priser.

Lumene Butiker

Lumene är ett välkänt varumärke inom skönhetsvärlden och deras produkter är eftertraktade över hela världen. Om du är intresserad av att köpa Lumene adventskalender eller andra produkter från varumärket, finns det flera butiker som säljer dem. Nedan hittar du en lista över några av de butiker som säljer Lumene adventskalender:

Åhléns

Åhléns är en av de största butikskedjorna i Sverige som säljer Lumene adventskalender. De har ett brett sortiment av Lumene-produkter som inkluderar både hudvårds- och sminkprodukter. Du kan besöka deras hemsida eller besöka en av deras butiker för att köpa din adventskalender.

Kicks

Kicks är en annan populär butikskedja som säljer Lumene adventskalender. De har ett stort utbud av Lumene-produkter, inklusive adventskalendrar, och du kan besöka en av deras butiker eller besöka deras hemsida för att köpa din adventskalender.

Apoteket

Apoteket är en annan butik där du kan köpa Lumene adventskalender. De har ett brett sortiment av Lumene-produkter som inkluderar både hudvårds- och sminkprodukter. Du kan besöka en av deras butiker eller besöka deras hemsida för att köpa din adventskalender.

Lyko

Lyko är en onlinebutik som säljer Lumene adventskalender. De har ett brett sortiment av Lumene-produkter och du kan enkelt beställa din adventskalender från deras hemsida. De erbjuder också fri frakt på beställningar över ett visst belopp.

Eleven

Eleven är en annan onlinebutik som säljer Lumene adventskalender. De har ett brett sortiment av Lumene-produkter och du kan enkelt beställa din adventskalender från deras hemsida. De erbjuder också fri frakt på beställningar över ett visst belopp.

Sammanfattningsvis finns det flera butiker där du kan köpa Lumene adventskalender. Du kan besöka en fysisk butik eller beställa den online från en av de många onlinebutikerna som säljer Lumene-produkter. Tänk på att priset kan variera mellan butikerna, så det kan vara en bra idé att jämföra priserna innan du köper din adventskalender.

Lumene Erbjudande

Lumene är ett känt varumärke inom skönhet och hudvård. Varumärket är kända för sina högkvalitativa produkter som är utvecklade med naturliga ingredienser från den nordiska naturen. Lumene erbjuder ett brett utbud av produkter som passar alla hudtyper och hudtillstånd.

Just nu har Lumene ett fantastiskt erbjudande på sina adventskalendrar. Adventskalendrarna innehåller 24 skönhetsfavoriter från Lumene, och är en perfekt present till dig själv eller till någon du bryr dig om.

Du kan välja mellan två olika adventskalendrar: Lumene Adventskalender 2023 och Lumene Adventskalender 2022. Båda kalendrarna innehåller 17 hudvårdsprodukter och 7 makeupprodukter.

Lumene Adventskalender 2023 kostar 949 kr och finns tillgänglig för fri frakt hos Lyko. Lumene Adventskalender 2022 finns tillgänglig på Boozt.com för 1 099 kr.

Passa på att ta del av detta fantastiska erbjudande och upptäck Lumenes produkter.

Lumene Present

Lumene adventskalender är den perfekta presenten för någon som älskar skönhet och vill upptäcka nya produkter. Adventskalendern innehåller 24 överraskningar, varav 17 hudvårdsprodukter och 7 makeupprodukter. Varje lucka gömmer en ny produkt som är perfekt för att testa och lära känna Lumene-sortimentet.

Designen på adventskalendern är inspirerad av den nordiska naturen och ger en känsla av lugn och avkoppling. Kalendern är också återanvändbar och kan användas som en dekorativ inredningsdetalj efter julen är över.

Doftljus är en annan populär present och Lumene har flera olika doftljus i sitt sortiment. Doftljusen finns i olika dofter som passar olika stämningar och tillfällen.

Lumene har också ett brett utbud av skönhetsprodukter och hårvårdsprodukter som kan vara perfekta presenter för någon som vill ta hand om sin hud och sitt hår på ett naturligt sätt. Produkterna är baserade på nordiska ingredienser och är skonsamma mot huden och miljön.

Sammanfattningsvis är Lumene adventskalender en perfekt present för någon som vill upptäcka nya skönhetsprodukter och samtidigt njuta av en nordisk design. Lumene har också andra produkter som kan vara lämpliga presenter för någon som vill ta hand om sin hud och sitt hår på ett naturligt sätt.

Lumene Present

Vanliga frågor om Lumenes adventskalender

Vad innehåller Lumenes adventskalender?

Lumenes adventskalender innehåller 24 överraskningar, varav 17 hudvårdsprodukter och 7 makeupprodukter. Produkterna är noga utvalda för att ge en lyxig och nordisk skönhetsupplevelse.

Var kan jag köpa Lumenes adventskalender?

Du kan köpa Lumenes adventskalender online eller i utvalda butiker. Många skönhetsbutiker och varuhus säljer kalendern, såsom Åhléns, KICKS och Lyko.

Finns det flera olika varianter av Lumenes adventskalender?

Ja, Lumene släpper en ny adventskalender varje år. Varje kalender innehåller olika produkter och teman, men alla har samma höga kvalitet och nordiska touch.

Vad är skillnaden mellan Lumenes adventskalender 2022 och 2023?

Lumenes adventskalender 2021 heter “24 Nordic Beauty Surprises” och innehåller 17 hudvårdsprodukter och 7 makeupprodukter. Lumenes adventskalender 2022 heter “24 Nordic Beauty Treasures” och innehåller också 17 hudvårdsprodukter och 7 makeupprodukter. Skillnaden ligger i vilka specifika produkter som ingår.

Kan man köpa Lumenes adventskalender online?

Ja, du kan köpa Lumenes adventskalender online på många olika webbplatser, såsom Åhléns, KICKS och Lyko.

Vilka produkter kan man förvänta sig att hitta i Lumenes adventskalender?

Lumenes adventskalender innehåller en mix av hudvårds- och makeupprodukter. Exempel på produkter som kan ingå är rengöringar, ansiktsmasker, serum, ögonkrämer, läppbalsam, nagellack och ögonskuggor. Produkterna är alla från Lumenes nordiska skönhetslinjer och är utvalda för att ge en varierad och spännande upplevelse.

  1. https://www.femina.se/skonhet/adventskalender-budget-skonhet/8777390
  2. https://www.elle.se/beauty/arets-adventskalendrar-med-smink-och-skonhet/7809376
  3. https://damernasvarld.expressen.se/skonhet/adventskalendrar-med-smink-skonhet-julklapp-for-vuxen/